Lasergame huren Hasselt

Lasergame huren Hasselt

U wil een lasergame huren in Hasselt?

U kan via ons uw lasergame huren in Hasselt

Heb je een vrijgezellenfeest in Hasselt in het verschiet ? Ben je op zoek naar een leuke activiteit om te doen met je vrienden ? Of ben je bedrijfsverantwoordelijke en sta je op het punt een teambuilding in te plannen ? Dan is lasershooten de ideale manier om je dag te vullen ! Het is eenvoudig, geschikt zowel jong als oud en bovendien hangt er een zeer voordelig prijskaartje aan vast ! Een lasergame huren is met andere woorden een absolute aanrader voor een geslaagde dag !

Een lasergame : wat is dit precies ?

Een lasergame of lasershooten is een geweldig amusant spel, dat geschikt is voor spelers vanaf acht jaar. Iedere speler krijgt een geweer – een lasergun – dat gebruikt dient te worden om de tegenstanders te raken. Dergelijk geweer heeft een bereik van maar liefst zeventig meter, dus je kan je tegenstanders ook vanop afstand uitschakelen. De laserguns functioneren met infrarood licht, wat betekent dat het spel volledig veilig is.

Lasershooten gebeurt meestal in teams, wat maakt dat het spel perfect is voor vele feestjes en gelegenheden. Denk hierbij maar aan de verjaardagsfeestjes van je kinderen, aan een teambuilding met collega’s of aan een vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin. Een lasergame heeft immers al grote doel om de teamband te versterken !

Een lasergame huren was nog nooit zo gemakkelijk !

Wil je je eens wagen aan iets anders ? Dan is een lasergame huren precies wat je zoekt ! Het garandeert je een activiteit vol vertier en plezier en bovendien is het enorm gemakkelijk om een lasergame te huren. Je kan het materiaal eenvoudigweg reserveren en afhalen in één van onze verhuurpunten. Ook voor het kostplaatje hoef je niet bang te zijn : je kan een lasergame al huren vanaf 45 euro voor acht personen !

Bovendien kan je een lasergame set huren voor een heel weekend: ideaal voor gelegenheden die bijvoorbeeld een overnachting vragen of voor langdurige feestjes. Lasergamen kan verder ook diverse locaties, zoals een bos of een park, maar ook een sporthal met obstakels is een prima optie.

Een lasergame huren ? Niets dan voordelen !

Je kan ook gaan lasergamen bij een lasergame uitbater, maar dit heeft als nadeel dat er een duurder prijskaartje aan vasthangt. Een lasergame huren biedt nog andere voordelen. Zo kan je:

  • Zo lang spelen als je zelf wilt bij lasergame huren
  • Afwisselen wat betreft het aantal deelnemers
  • Zo vaak als je wilt wisselen van team
  • Je locatie zelf uitkiezen en deze afstemmen op de deelnemende spelers.

Ben je overtuigd van het hele lasergame gebeuren ? Dan kan je steeds een lasergame huren in één van onze vestigingen. Heb je nog vragen of wens je meer informatie met betrekking tot onze werking of de beschikbaarheid van onze lasergames ? Dan kan je ons alvast contacteren via het online contactformulier. We wensen je alvast veel speelplezier !

Lasergame huren