Beste Laserguns kopen (Laser tag en lasergeweren) en Beoordelingen

Lasergun wordt de laatste tijd steeds populairder, omdat het een fascinerende ervaring oplevert en geschikt is voor alle leeftijden. Hier is de lijst van de beste lasertagspeelgoed.

Laser tag is een sport-entertainmentspel gebaseerd op laserlicht elektronische technologie, die spelers helpt bij het trainen van observatie, intelligentie en het verbeteren van de gezondheid en teamwork. De Laserguns speelgoed kan worden gebruikt in een natuurlijke ruimte, zoals het huishouden achtertuin of grote woonkamer.

Het spel presenteert de ultieme fascinerende situaties en werkt met elkaar samen als je het beste lasertag speelgoed hebt.Dit artikel geeft een lijst van 10 beste producten van laser tag speelgoed van verschillende merken.

Beste Lasergun kopen overzicht

In tegenstelling tot de traditionele rollenspellen biedt het spel met lasertagspeelgoed het meest precieze doelwit voor de spelers, wat de intensiteit en het niveau van de uitdaging verhoogt. Op deze manier kunnen uw kinderen spectaculaire ervaringen opdoen en hun sociale vaardigheden verbeteren.

NERF Laser Ops Pro Alphapoint Two Pack - Blaster

NERF Laser Ops Pro Alphapoint Two Pack - Blaster

Bekijk de dagprijs

Het NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack biedt spelers alles wat ze nodig hebben om de strijd met elkaar gaan in actievolle laser gevechten, rechtstreeks uit de doos!*

De blaster vuurt een enkelvoudige infrarood-burst af met elke trigger en registreren hits met licht en geluid, terwijl lichten op de achterkant de gezondheidsstatus en munitiecapaciteit weergeven. De blasters hebben onbeperkte munitie en een snellaadknop om het herladen. Kies je ervoor om te strijden in teams of wordt het ieder voor zich? Pas je aan naar de situatie met de binnen en buiten knop. Strijders versterken hun spel door in de NERF Laser Ops-app op de meegeleverde armband een smartphoneapparaat (niet inbegrepen) op hun arm te dragen. In de app hebben je toegang tot realtime gevechtsinformatie waarmee je de blaster kunnen aanpassen, prestaties kunnen bijhouden, power-ups kunt verdienen en GPS kan gebruiken om tegenstanders te vinden tijdens gevechten. Niet compatibel met NERF Lazer Tag-blasters.

 • 2 blasters
 • 2 armbanden
 • Instructies

Kenmerken

 • Uit de doos direct klaar voor de strijd*, versterk je spel met de app
 • Licht en geluid effecten, onbeperkte ammunitie, knop om snel te herladen
 • Gezondheid, ammunitie en team indicators
 • Blaster aanpassen, hou prestaties bij, detecteer vijanden

Belangrijk

 • Voorzichtig: maak de ruimte vrij van obstakels alvorens gebruik. Het is belangrijk om je omgeving te kennen voor het gebruik. Niet geschikt om te spelen in het donker.
 • Let op: VERSTIKKINGSGEVAAR in verband met mogelijke kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.
 • Dit product is niet bedoeld om mobiele apparaten te beschermen, welke tevens niet zijn bijgevoegd.
 • De NERF LASER OPS™ app werkt met geselecteerde iPhone®, iPad®, iPod touch® and Android devices

Bekijk meer nerf geweren en blasters op de website van de frieslandshop.nl

NERF Laser Ops Deltaburst - Blaster

NERF Laser Ops Deltaburst - Blaster

Bekijk de dagprijs

De NERF Laser Ops DeltaBurst-blaster geeft spelers alles wat ze nodig hebben om tegenstand te bieden in live actie lasergevechten! De DeltaBurst-blaster vuurt een multi-shot infrarood blast af en registreert hits met licht en geluid, terwijl een LCD-scherm aan de achterkant de gezondheidsstatus en munitiecapaciteit weergeeft. Ontworpen met onbeperkte munitie, heeft de blaster een snellaadknop om de voorraad aan te vullen.

Kies ervoor om te strijden in een team of een ieder-voor-zich spel! Pas je aan naar de omgeving aan met de schakelaar voor binnen en buiten. Vechters kunnen hun spel ondersteunen via de NERF Laser Ops-app door de meegeleverde armband te gebruiken om een smartphoneapparaat (niet inbegrepen) op hun arm te dragen. In de app heb je toegang tot realtime gevechtsinformatie waarmee de blaster aangepast kan worden, je prestaties kunt volgen, power-ups kunt verdienen en tegenstanders kan vinden tijdens gevechten. Leeftijd 8 en hoger.

Light Battle Active Lasergame Set - Groen/Oranje/Wit/Blauw - 4 Pack

Light Battle Active Lasergame Set

Bekijk de dagprijs

Ga met deze lasergame set samen met je vrienden en/of vriendinnen de strijd aan in of rond het huis. Deze Light Battle Active laserguns zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hoe werkt het spel?
Je begint het lasergame spel met 9 levens. Als alle levens op de lasergun van je tegenstanders op zijn, dan heb jij het spel gewonnen. De lasergun heeft een zender en ontvanger en is dus het doel om te raken. De Light Battle Active lasergun beschikt over 3 verschillende munitiesoorten. Hoe zwaarder de munitiesoort, hoe meer levens je tegenstander verliest, maar hoe korter de schietafstand. Je kunt met maximaal 4 teams tegen elkaar lasergamen, ek team kan een onbeperkt aantal spelers bevatten.

Wat is de schietafstand?
De schietafstand van de laserguns is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, hoe minder zonlicht hoe groter de schietafstand. De maximale schietafstand is 50 meter.

Welke functionaliteit bevat de lasergun?

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Batterijen lasergun
Eén Light Battle Active lasergun werkt het beste op 4 AA alkaline batterijen. Het gebruik van oplaadbatterijen of niet oplaadbare batterijen waar het woord alkaline niet op staat vermeld, raden wij af. Met volle alkaline batterijen kan je een hele dag lasergamen.

Veiligheid
Light Battle laserguns maken gebruik van onzichtbaar onschadelijk infrarood licht en voldoen aan alle strenge eisen die de EU stelt aan kinderspeelgoed. Light Battle lasergame speelgoed is voorzien van een CE markering.

Je Light Battle Active laser game set uitbreiden?
Je kunt deze laser game set op een later tijdstip zonder problemen uitbreiden met extra Light Battle Active laserguns.
Na uitbreiding met twee Light Battle Active targets heb je veel extra spelmogelijkheden, je kunt met de targets bijvoorbeeld het spel “verover de vlag” spelen.
Met een VIP masker kan je het spel “bescherm de VIP” spelen en met het Light Battle Active vest, heb je een extra punt waarop je geraakt kan worden.

Light Battle Active Camo Lasergame Set - Groen/Grijs - 4 Laserguns + 4 vesten

Light Battle Active Camo Lasergame Set

Bekijk de dagprijs

Sharper Image Lasergame set voor kinderen vanaf 6 jaar- 2 Laserguns + 2 Vesten

Sharper Image Lasergame set voor kinderen vanaf 6 jaar

Bekijk de dagprijs

Wil je super goedkoop lasergamen? Met deze lasergame set kan dat! Deze set is zeer eenvoudig in gebruik en is daarom de perfecte beginners lasergame set voor de kleinste lasergamers. Voel de spanning van het echte lasergamen en speel zo lang je maar wilt. De vesten en pistolen zijn niet aan elkaar verbonden door middel van een lastige kabel, zoals bijvoorbeeld bij de Laser X Micro Double Set. Je kunt snel beginnen met lasergamen, het is een kwestie van batterijen erin en spelen maar!

Hoe werkt het lasergamen?
Het doel van lasergamen is om je tegenstander te raken op het vest. Wanneer je tegenstander geraakt is, zal er een leven van het vest van je tegenstander af gaan. Als je tegenstander geen levens op het vest meer heeft, heb je het spel gewonnen.

Wat zit er in deze lasergame set?
Deze lasergame set bestaat uit 2 laserpistolen met 2 vesten en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Aan de luxe cadeauverpakking is een handleiding in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal toegevoegd.

Hoe werkt deze lasergame set?
Iedere speler krijgt een lasergame pistool en een vest. Je kunt 6 keer schieten met de lasergame pistolen voor je moet herladen. Het pistool maakt een echt laser geluid wanneer je vuurt. Je kunt elkaar tot een afstand van maximaal 20 meter raken. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om deze set vooral binnen te gebruiken. Bij zonlicht kan je namelijk minder ver schieten.

Je moet proberen om je tegenstander op het vest te raken. Wanneer je geraakt wordt op je vest, hoor je een geluid en gaat je vest trillen. Je hebt 6 levens verdeeld over 3 levensbalken, dus 2 levens per levensbalk. Als je geraakt wordt zal je levensbalk eerst knipperen en wanneer je nog een keer geraakt wordt zal het licht van de levensbalk uit gaan. Als al je levens op zijn, zal je vest een geluid maken en enige tijd blijven trillen. Door alle licht- en geluidseffecten heb je het gevoel dat je in een echte lasergame arena staat.

Light Battle Active lasergame set - Oranje/Groen/Wit/Blauw - 4 laserguns + 4 vesten

Light Battle Active lasergame set

Bekijk de dagprijs

NERF Laser Ops Pro Alphapoint - Blaster

NERF Laser Ops Pro Alphapoint - Blaster

Bekijk de dagprijs

Onbeperkte munitie, onbeperkt plezier! Of je nou alleen of met vrienden speelt, met de NERF LASER OPS PRO ALPHAPOINT blaster ben je overal klaar voor. De ALPHAPOINT vuurt een enkele IR-burst en heeft onbeperkte munitie. Je hoeft alleen maar de trekker over te halen. Licht- en geluidseffecten geven aan wie er geraakt is en wie er nog meespeelt. Blijf op de hoogte van je health, munitie en team door op je blaster te kijken. Zo houd je alles in de gaten! Spelers worden nog sterker in de laserbattle met de gratis NERF LASER OPS-app. Gebruik de meegeleverde armband om je smartphone om je arm vast te maken (smartphone niet inbegrepen). Gebruik de app voor real-time informatie over het spel, zodat je je blasters kunt aanpassen, de prestaties van andere spelers kunt volgen, power-ups kunt verdienen en tegenstanders op kunt sporen. Spelen in je eentje? Bevestig het meegeleverde solo-stuk op de ALPHAPOINT om de één-spelermodus te gebruiken in de app. De NERF LASER OPS PRO ALPHAPOINT wordt verkocht met een blaster, armband en solo-stuk.

2 Speelgoed Laserpistolen Blauw en Oranje Met levensvest

2 Speelgoed Laserpistolen Blauw en Oranje Met levensvest

Bekijk de dagprijs

Lasergamen binnen en buitens huis

Iedereen heeft wel eens gelasergamed en weet hoe leuk het is om te lasergamen. Nu kan dat dus ook met je eigen Laser game set. Met je eigen Lasergame set kan je dan ook je eigen lasergame arena maken ; thuis of buiten of kinderfeestje in het bos. Super leuk voor jong en oud om gezellig samen te lasergamen.

Infrarood sensor
Alle onderdelen van de lasergame set gebruiken Infrarood om met elkaar te communiceren. Wanneer je geraakt wordt door een andere speler gaan er levenspunten van jouw vest af, waardoor op elke locatie een levensecht samenwerkingsspel gemaakt wordt

Welke functionaliteit bevat de lasergun?

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 keuzes uit munitiesoorten (Pistool, Sniper, Machinegeweer en Raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Light Battle Active Camo Lasergun Set - Groen/Grijs + 2 Lasergame Vesten - 2 Pack

Light Battle Active Camo Lasergun Set

Bekijk de dagprijs

Light Battle Active Camo Lasergame Laserguns - Groen/Grijs - 2 Laser game pistolen set

Light Battle Active Camo Lasergame Laserguns

Bekijk de dagprijs

Goliath Lasergame starter set voor 2 personen

Goliath Lasergame starter set voor 2 personen

Bekijk de dagprijs

Strijd in epische gevechten met tot wel 16 spelers tegelijk met Recoil! Verander jouw buurt in een ware warzone!

Spelomschrijving

Recoil is een levensechte shooter waar je graag voor buiten bent!
Met je mobiel maak je verbinding met de WiFi-Hub, waarop tot wel 16 personen aangesloten kunnen zijn.

Gebruik de SR-12, de RK-45 of je granaten om jouw tegenstanders neer te schieten!

Op je mobiel zie je je leven, je kogels, waar je tegenstanders zitten en andere details die je nodig zal hebben om te overleven.

Maak 2 teams, zet je klaar en gebruik de communicatiekanalen van het spel om met elkaar in contact te blijven.

Niet alleen visueel, technologisch maar ook de audio is geweldig en zorgt voor complete immersie in de wereld van Recoil.

Light Battle Active Laserguns - Wit/Blauw + 2 Lasergame Vesten - 2 Pack

Light Battle Active Laserguns - Wit/Blauw

Bekijk de dagprijs

Laser X Double Set - laser x twee spelers - laser x speelgoed

Laser X Double Set - laser x twee spelers

Bekijk de dagprijs

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om met twee spelers te kunnen lasergamen. Je ontvangt 2 Laser X lasergamepistolen die verbonden zijn met een Laser X vest.

Hoe werkt het Laser X spel?
Het doel van het spel is dat je probeert je tegenstander uit te schakelen door op het vest van je tegenstander te schieten. Voordat je kan beginnen met lasergamen moet je het geweer eerst laden. Dit doe je door de trekker twee seconden in te houden en het pistool met de voorkant naar beneden te schudden. Je kunt nu 10x schieten voordat je weer moet herladen. Elke speler begint met 8 levens en verliest er één per raak schot. Elke minuut dat je niet geraakt bent krijg je er een leven bij. Het detectievest geeft door middel van de verlichting aan hoeveel levens je nog hebt. Je kunt Laser X spelen met een onbeperkt aantal spelers verdeeld over maximaal 2 teams. Je kunt ook 1 tegen 1 tegen elkaar spelen. Zijn al je levens op, dan ben je uitgeschakeld en gaat de verlichting op het pistool en het vest uit.

 • De verlichting op het vest geeft aan hoeveel levens je nog hebt;
 • De verlichting bovenop het laserpistool geeft aan hoeveel munitie je nog over hebt;
 • Herladen door 2 seconden de trekker in te drukken en het pistool met de voorkant naar beneden te schudden;
 • Engelstalige interactieve voice coach;
 • Koptelefoon aansluiting;
 • Batterijen: 3x AAA batterijen per laserpistool (niet inbegrepen);
 • Afmetingen lasergun: 16 x 29 cm;
 • Afmetingen micro vest: 9 x 10 cm;
 • Leeftijd 6+.

De Laser X laser gun heeft een bereik tot 50 meter. De schietafstand is afhankelijk van de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De Engelstalige voice coach is aan en uit te zetten door de schakelaar op OFF te zetten en met een paperclip de voice coach knop aan de rechter zijkant van het vest in te drukken. Laser X maakt gebruik van onzichtbaar en onschadelijk infraroodlicht en werkt dus niet met schadelijk en zichtbare laserstalen. Deze Laser X set voor twee spelers wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding.

Light Battle Active Camo Laser Game Set - 2 Lasergame Guns + 2 VIP Maskers - 2 Pack

Light Battle Active Camo Laser Game Set - 2 Lasergame Guns + 2 VIP Maskers

Bekijk de dagprijs

Light Battle Anti-Cheat Lasergame set - Rood, Blauw - 4 Laserguns + 2 Targets

Light Battle Anti-Cheat Lasergame set - Rood, Blauw - 4 Laserguns + 2 Targets

Bekijk de dagprijs

Onbeperkt lasergamen binnen of buiten, dat kan met Light Battle Anti-cheat lasergame speelgoed. Een Light Battle Anti-cheat lasergun is beveiligd tegen valsspelen. Met laserguns van andere merken kan je eenvoudig valsspelen door de gun tijdens het spel te resetten. De unieke anti-cheat functie zorgt ervoor dat het lasergamen een stuk eerlijker en leuker wordt.
De Anti-cheat laserguns hebben een zender en een ontvanger, je bent geen vest nodig om te lasergamen, de lasergun is het doel om op te schieten en alle wat je nodig hebt.

Hoe werkt het lasergamen?
Nadat je een keuze hebt gemaakt uit één van de 4 teamkleuren, kan je een munitiesoort kiezen. Hoe zwaarder de munitie, hoe meer levens er bij je tegenstander afgaan, maar hoe kleiner de schietafstand. Met welke munitie ga jij de strijd aan?
Het is de bedoeling dat je alle tegenstanders verslaat door alle levens op de lasergun van je tegenstanders af te schieten.
Een Anti-cheat lasergun heeft de volgende functionaliteit:

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
 • Anti-cheat functie tegen valsspelen;
 • Levensbalken, die het aantal levens weergeven;
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.

Light Battle Active Vest - Zilver - 2 Pack

Light Battle Active Vest - Zilver - 2 Pack

Bekijk de dagprijs

Light Battle Active vest
Dit Light Battle Active vest is samen te gebruiken met alle Light Battle pistolen en geweren. In tegenstelling tot andere systemen zoals Laser X, is het Light Battle vest niet met een kabel verbonden aan de gun. Het vest werk ook samen met de Anti-cheat pistolen en geweren, maar het vest beschikt niet over een anti-cheat functie.

Na het inschakelen van het vest, moet je het vest koppelen aan de teamkleur van je gun. Dit doe je door één keer op het vest te schieten. Het vest gaat daarna branden in de gekozen teamkleur. Als je schiet op het vest met dezelfde teamkleur als je gun, gaan er geen levens verloren. Schiet iemand met een andere teamkleur op het vest, dan gaan er één of meerdere levens verloren. Het aantal levens dat verloren gaat, is afhankelijk van de gebruikte munitiesoort van je tegenstander.
Het vest gaat even trillen en de verlichting knipperen als je geraakt wordt. Nadat het vest geraakt is kan deze gedurende enkele seconden niet meer geraakt worden. Er is geen communicatie tussen de gun en het vest. Wordt het vest geraakt, dan zal er niet automatisch een leven op de gun verloren gaan. Na verlies van alle levens zal het vest een aantal keren trillen en de verlichting zal blijven knipperen. Je kunt het vest resetten door deze uit te schakelen en weer aan te schakelen.

Het vest is geschikt voor kinderen maar ook door volwassenen. Dankzij de gratis meegeleverde extra riem, die gebruikt kan worden als verlenging, kan nu ook met het hele gezin gespeeld worden. Het Light Battle Active vest werkt op 3 AAA alkaline batterijen (niet inbegrepen). Het vest heeft de afmetingen: 11 x 11 x 5 cm.

PRO Lasergun set Inclusief 2 walkie talkie|kinderen|Kids

PRO Lasergun set Inclusief 2 walkie talkie

Bekijk de dagprijs

Een leuke lasergame set voor kinderen inclusief 2 Walkie Talkies met een bereik van 60 meter en een helicopter ballen zodat ze meteen lekker hun energie kwijt kunnen! Het is een spel vol activiteiten wat goed is voor de beweging van kinderen inclusief de uitdaging om niet uitgeschakeld te worden.

 • Inclusief 2 walkie talkies (bereik 2 kilometer, 99 kanelen en verschillende oproeptonen) en vliegende helicopter
 • Gratis verzending
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
 • Schietafstand van 60 meter
 • Kan aan zes teams gekoppeld worden voor meer speelplezier
 • Schietgeluiden en verschillende verlichting
 • 9 levens dit kan je zien aan de levensbalken, elke levensbalk staat voor drie levens
 • Als alle levensbalken op je lasergun leeg zijn, dan ben je uitgeschakeld
 • Trilt bij het schieten als je geraakt bent
 • Munitieherlaadknop
 • Als speler geraakt wordt, trilt de lasergun en gaat er een leven vanaf
 • Vier verschillende munitiesoorten zoals pistool, raktetwerper, machinepistool en jachtgeweer

Nerf Laser Ops Classic Ion Blaster 2 pack - NERF laster geweer - duopack - licht en geluidseffecten

Nerf Laser Ops Classic Ion Blaster 2 pack - NERF laster geweer - duopack

Bekijk de dagprijs

Ben je klaar voor de strijd met en snel vuren Nerf Laser Ops Classic - 2 Pack. Deze set bevat twee blasters en twee armbanden.

Deze set geeft spelers alles wat ze nodig hebben om de sterkste te zijn in een epische laserbattle. Deze Nerf geweer is met licht- en geluidseffecten. Je hebt onbeperkte munitie, een snelherladen knop en met de teamindicatoren heb je alle gadgets die je nodig hebt om je vijanden te overwinnen in een heroïsch gevecht.

 • Deze set bevat twee blasters en twee armbanden.
 • Je hebt onbeperkte munitie om elk doelwit te raken.
 • Wanneer spelers geraakt worden, wordt dit aangegeven door de licht- en geluidseffecten
 • Engelstalige handleiding

4 Lasergame Laserpistolen Geel , Wit , Oranje , Blauw met levensvesten

4 Lasergame Laserpistolen Geel , Wit , Oranje , Blauw met levensvesten

Bekijk de dagprijs

Lasergamen binnen en buitens huis

Iedereen heeft wel eens gelasergamed en weet hoe leuk het is om te lasergamen. Nu kan dat dus ook met je eigen Laser game set. Met je eigen Lasergame set kan je dan ook je eigen lasergame arena maken ; thuis of buiten of kinderfeestje in het bos. Super leuk voor jong en oud om gezellig samen te lasergamen.

Beste Laser Tag Toys Kopersgids: Hoe kies je een goed stuk speelgoed voor kinderen?

De volgende gidsen zouden de ouder helpen om het beste lasertagspeelgoed voor de kinderen te kiezen.

De Leeftijd van de kinderen en de grootte van het pistool

Niet elk model is significant, maar het zou meer geschikt of toegankelijk zijn. Misschien worden veel kinderen bij het betreden van de speelgoedwinkel wel aangetrokken door de grote geweren en denken ze dat ze het leuk vinden. Maar de realiteit is niet zo, omdat het pistoolmodel te groot is, zal het voor kinderen moeilijk zijn om het te laden, vast te houden en mee te nemen.

Dus, tussen een groot pistoolmodel en een pistoolmodel dat in één hand past, zullen de spelers zich na een tijdje spelen realiseren dat ze de voorkeur geven aan het passende pistoolmodel. Het is gemakkelijk te manipuleren en gemakkelijk te dragen.

Prijs

Lasertagspeelgoed bestaat al heel lang, de productlijnen zijn gevormd en elk jaar komen er nieuwe modellen of soms nieuwe pistolen uit. Wanneer het pistoolmodel te lang is geproduceerd, zal de prijs ervan hoog zijn vanwege de zeldzaamheid.

Net als bij de keuze van een nieuw pistoolmodel is ook de prijs hoog omdat er niet veel verkopers zijn, de plaats heeft geen verkooppromotie. Terwijl modellen komen uit in ongeveer 2 tot 5 jaar, de kwaliteit is hetzelfde, het plezier is hetzelfde, dus als je niet over deze modellen, dan moet je ze kiezen, omdat hun prijzen zijn in een aanvaardbaar stadium.

En als u een lange tijd laser gun fan bent, alleen zeldzame of nieuwe modellen zullen u tevreden stellen, moet u een hoge prijs betalen. Dus hier adviseren we over de geschiktheid aspect voor u om te overwegen om te kiezen voor het kopen van een lasergun dat het beste past bij dezelfde hoeveelheid geld.

Doelwit Vestjes

Target vesten zijn essentiële items in laser tag games. Veel van de huidige modellen bevatten geweren die geïntegreerd zijn met de doelfuncties. Echter, voor de laser tag gun liefhebbers, zullen de kenmerken van draagbare vesten een tevredenheid zijn. Het hangt allemaal af van de eisen van de consument.

Materiaal

Het merendeel van het tag-speelgoed is gemaakt van ABS-kunststof, omdat het moet voldoen aan de veiligheidsnormen voor kinderen. Bovendien verlengt plastic ook de levensduur van het product en heeft het bepaalde economische voordelen. Ouders moeten bij de aankoop letten op de kwalificatie van het materiaal van het apparaat.

Schietopties

De meest voorkomende gevechtsmogelijkheden voor veel tagspeelgoed zijn pistool, jachtgeweer, submachine en raket. Echter, elk product zou een ander aantal levens hebben voor de spelers.

Aangezien het meeste lasertagspeelgoed zowel binnen als buiten kan worden gespeeld, is de lange slagzij noodzakelijk.

Ontwerp

Lasertagsets kunnen in tal van kleurstellingen en uitvoeringen worden geleverd. De verschillende kleuren zijn essentieel om elk team te onderscheiden en te classificeren tijdens het spelen. De geweren moeten worden ontworpen om licht van gewicht te zijn door hoogwaardig plastic materiaal, dat de kinderen zal troosten bij het vasthouden van hen voor uren.

Gemakkelijk te gebruiken

Gebruiksvriendelijk lasertagspeelgoed betekent dat de hele set en extra apparatuur eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden moet zijn. De lasertagpistolen moeten ergonomische ontwerpen hebben, die een stevige en stabiele hoes bieden, maar ook licht in de hand zijn.

Ook moeten de gebruikersinstellingen gemakkelijk toegankelijk zijn, en moeten ze gemakkelijk te selecteren en over te schakelen naar andere pistoolmodi. Sommige van de merken hadden de target vesten verwijderd in hun tag speelgoed sets, die alleen gebruik maken van geweren als zowel blasters en doelwitten. Het voordeel is dat de kinderen sneller kunnen bewegen.

Geluidseffecten

Geluidseffecten en trillingen moeten direct worden gegenereerd wanneer het doelwit wordt neergeschoten om de strijd realistischer en fascinerender te maken.

Sommige modellen zijn geïntegreerd met voorgeïnstalleerde muziek of interactieve stemgidsen om de kinderen tijdens het spelen instructies te geven. Kinderen kunnen met elkaar communiceren om hun reactie- en communicatievaardigheden te vergroten.

Veelgestelde vragen

Wat is een Laser Tag speelgoed?

Sommige volwassenen zouden niet weten wat een lasertagspeelgoed is en hoe het werkt. Een lasertag is een mechanische speluitrusting die de vorm van een pistool heeft. Het speelgoed kan infraroodstralen maken met een opvallende kleur.

Het lasertagspeelgoed is geclassificeerd als een arcadespel, dat sinds 1979 is opgericht. Het spel heeft een enorme populariteit verworven door de manier waarop het in het leven staat. Alle spelers zijn de infrarode doelen van andere spelers in het spel.

Het spel creëert een concurrerende omgeving, stimuleert de observatie en beoordeling vermogen. Het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, en iedereen kan het spelen met een groep van ten minste twee personen. U kunt de spelregels ook aanpassen met meerdere doelen en obstakels.

Kan Laser Tag Toys mijn ogen pijn doen?

Alle laser tag producten maken gebruik van infrarood technologie, die de laserstralen minder dan een milliwatt produceert. Het maakt ze extreem veilig, zelfs met jonge kinderen.

Welke kleding moet ik dragen tijdens het spelen met Laserguns?

De lasertagpistolen zijn voorzien van een effectief verlichtingssysteem, dat uw lichaam 's nachts kan verlichten. Als u niet wilt worden blootgesteld, is ons advies om donkere kleding te dragen. Bovendien moeten de kostuums en sneakers comfortabel zijn om snel te kunnen bewegen en reageren.

Hoe kan ik mezelf beschermen om niet te kwetsen tijdens het spelen in de buitenlucht?

Er zullen geen fysieke raketten worden uitgevoerd in de lasertagsgevechten - de snelle beweging bij het rennen en verstoppen kan echter uw knie beschadigen.

En het urenlang gebruiken van de geweren kan ook druk uitoefenen op de ellebogen. Als u een lang en professioneel gevecht met uw vriend voert, raden wij u aan om beschermende knie- en elleboogstukken te dragen.

Lasergame huren